Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FB M2BOB! POMOCY!

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawilem bota o 20:00 .. niby okej zabija mi ryby co chwile przechodze obok komputera i widze.. ale co dalej ? przychodze o 00:00 i 0MAŁŻ ! Moim zdaniem w 4H napewno powinno byc minimum 3 malze a tu co ? Żal... Wiecie co moze zle mam w bocie ? Co zaznaczyc itp ? Porady pisac tu

Opublikowano

to nie błąd bota, bo przecież ich nize zjadał tylko otwierał za Ciebie. Można powiedzieć najzwyklej w świecie, że to był pech, bo nic innego, ale fakt, faktem, że w 4h powinny być min. 2 małże.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mi wczoraj w nocy ( od 20 do 04:00 ) zlowil tylko jedna malze ;( ostatnio przez 5 godzin w dzien zadnej, wiec chyba pech ale rybki lowi dorze :)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Czasami właśnie niezbyt łowi te rybki powiem szczerze.. z 10razy pod rząd stracil przynete..

Opublikowano

@up 15 malzy po 2h na 2 postaciach ?? jakos ci nie wierze ;)

@top

mi czasem tez tak lowi , wez wedke +1 ustaw czas od 2840 do 2860 i zobacz czy sie poprawi

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...